Welkom in deze vrijstaande bungalow gelegen in de rustige en mooie omgeving van het Kasteel ter Ham in Steenokkerzeel. Doordat dit gebied niet mee is opgenomen in het uitbreidingsplan van de luchthaven van Zaventem is het hier aangenaam wonen. Wat het je eerst opvalt van zodra je de woning binnenstapt is het overvloedige daglicht dat binnenstraalt door de grote glaspartijen. De nieuwe ramen, gemaakt van driedubbele  beglazing, creëren een groot ruimtegevoel en een directe verbinding met de grote gezellige tuin. In de winter geniet je trouwens van de knusse veranda als het buiten te koud is. Verder heb je drie kamers, 2 badkamers en een carport voor 2 wagens. 

Slim verkocht, zonder makelaar. 12.342 € bespaard aan commissie.

GEBOUWD
GEBOUWD

1975

Gerenoveerd
Gerenoveerd

'99 - '06

TERREIN
TERREIN

830 m²

WONING
WONING

133 m²

KAMERS
KAMERS

3

BADKAMERS
BADKAMERS

2

Woordje van de eigenaar:

Hallo, ik ben Liesbeth. Geboren en getogen in Steenokkerzeel en opgegroeid in dit fijne huis. Toen mijn ouders met pensioen gingen en een appartement aan zee vonden, kocht ik 8 jaar geleden dit huis omdat het hier aangenaam wonen is en tegelijk om dichter bij mijn oma te zijn. Helaas is mijn oma vorig jaar overleden en is het nu tijd om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen. Met mijn kersverse man, Michaël, bouwen we een nieuw nestje voor ons beiden. Met een beetje pijn in het hart verlaten we de aangename streek. We gaan zeker de gezellige zondagsmarkt in het dorp missen waar we wekelijks ons vers kippetje gingen uithalen. We zijn er dan ook zeker van dat de nieuwe eigenaars zullen genieten van de toffe buurt en de knusse woning.

CONTACTEER Liesbeth & Michaël

Uitrusting

Centrale verwarming mazout
Carport
Tuin
Tuinhuis
Regendouche
Ligbad

Open haard
Elektrisch fornuis
Oven
Microgolfoven
Koelkast
Afwasmachine

In de buurt

Deze knusse gezinswoning ligt in het centrum van Steenokkerzeel. Goed om te weten is dat dit gebied niet opgenomen is in het uitbreidingsplan van de luchthaven van Zaventem. Zo ben je zeker dat je hier kan blijven genieten van de rust. Door de centrale ligging ben je op wandelafstand van de bakker, de slager en enkele toffe restaurants. Ook voor de bekende supermarkten Carrefour, Aldi en Okay hoef je niet ver te lopen. En naar school gaan doen de kinderen gewoon in het dorp. Daar zijn twee leuke kleuter- en basisscholen. Kom zeker deze buurt eens verkennen. Op zondagochtend heb je hier de bekende markt in het dorp en met de ligging vlakbij het kasteel ‘Ter Ham’ liggen we op een van de mooiste wandel- en fietsknooppunten van Vlaanderen. 

  Agent

  Liesbeth & Michaël

  Phone Calls 0478 432 153 Message liesepie@gmail.com

  Stuur een bericht naar Liesbeth.

   ADRES

   de Groesbeecklaan 18

   1820 Steenokkerzeel

   BEZICHTIGINGEN

   Op afspraak.

   TELEFOON

   0478 43 21 53

   E-MAIL

   liesepie@gmail.com

   Zelf je woning verkopen?

   Hello Home is speciaal opgericht zodat jij je woning zelf succesvol kan verkopen. We kunnen met een gerust hart zeggen dat bij ons de klant op de eerste plaats komt en dat zij, dankzij ons, duizenden euro’s besparen aan commissie!

   Neem snel een kijkje op onze website en kom alles te weten over onze unieke werking. 

   bezoek Hello Home

   Powered by hellohome.be

   Slim verkopen, zonder makelaar.

   Share This